Skip to main content

Privacy Policy

Varemerket Breathe Right eies av Foundation Consumer Healthcare, LLC, Pittsburgh, PA 15212, USA. Nettstedet til Breathe Right drives av stiftelsens distributørselskap – Ceuta Healthcare Limited, Hill House, Richmond Hill, Bournemouth, BH2 6HS, heretter referert til som «Ceuta Healthcare», «vi», «oss» eller «vår». Vi respekterer personvernet til hver enkelt person som besøker dette nettstedet. All personlig informasjon du gir oss blir bevart i samsvar med databeskyttelsesloven (1998) og beskyttes til enhver tid av en rekke sikkerhetstiltak. Denne personvernerklæringen angir hvordan vi bruker og beskytter all informasjon du gir oss når du bruker dette nettstedet. Ceuta Healthcare forplikter seg til å garantere at personvernet ditt er beskyttet. Hvis vi ber deg om å oppgi personopplysninger når du besøker denne siden, kan du være trygg på at den kun vil bli brukt etter denne personvernerklæringen.

Europeisk databeskyttelseslov ble endret 25. mai 2018. Dette betyr at vi må gi deg mer informasjon om formålene vi bruker personopplysningene dine til, rettighetene du har over dem og hva det betyr i praksis.

Hvordan samler Ceuta Healthcare inn informasjon på nettet?

Ceuta Healthcare samler inn informasjon på to måter:

  1. Personopplysningene du sender inn: Ceuta Healthcare samler inn personopplysningene som du mater inn i datafeltene på nettstedene til Ceuta Healthcare. Du kan for eksempel mate inn navn, postadresse, e-postadresse og/eller andre opplysninger for å motta informasjon om ulike emner, registrere deg for nyheter om Ceuta Healthcare, kontakte Ceuta Healthcares kundeservice eller svare på undersøkelsene fra Ceuta Healthcare. For å beskytte personvernet ditt bør du ikke gi Ceuta Healthcare informasjon som vi ikke har spurt etter, for eksempel din medisinske historie.
  2. Passiv innsamling av uidentifiserbar informasjon: Nettstedet til Ceuta Healthcare kan samle inn informasjon om dine besøk på deres nettsteder uten at du aktivt sender inn slik informasjon. Uidentifiserbar informasjon kan samles inn ved hjelp av ulike teknologier, for eksempel informasjonskapsler, Internett-tagger og web-beacons. Din nettleser sender automatisk noen typer slik uidentifiserbar informasjon til nettstedene til Ceuta Healthcare, for eksempel URL-en til nettstedet du nettopp har besøkt og nettleserversjonen til datamaskinen din. Passiv informasjonsinnsamlingsteknologi kan gjøre din bruk av nettstedene til Ceuta Healthcare enklere ved å la Ceuta Healthcare tilby bedre tjenester, tilpasse nettstedene basert på forbrukerpreferanser, kompilere statistikk, analysere trender og på annen måte administrere og forbedre nettstedene til Ceuta Healthcare. Det kan være at enkelte funksjoner på nettstedene til Ceuta Healthcare ikke fungerer uten bruk av passiv informasjonsinnsamlingsteknologi. Informasjonen som samles inn ved hjelp av disse teknologiene, kan ikke brukes til å identifisere deg uten ytterligere identifiserbar informasjon.

Hva er «informasjonskapsler» og hvorfor bruker nettstedene til Ceuta Healthcare «informasjonskapsler» og andre sporingsteknologier?

En informasjonskapsel er en liten fil som ber om autorisasjon for få tilgang til din datamaskins harddisk. Hvis du godtar det, analyserer informasjonskapselen nettrafikken eller informerer deg når du besøker et bestemt nettsted. Informasjonskapslene lar nettapplikasjonene svare deg som en enkeltperson. Nettapplikasjonen kan tilpasse driften til dine behov, det du liker og misliker ved å samle inn og huske informasjonen om dine preferanser. Trafikklogg-informasjonskapsler hjelper å identifisere hvilke sider som brukes. Dette lar oss analysere data om trafikken på nettstedet og forbedre nettstedet vårt. Denne informasjonen brukes kun til statistiske analyseformål.

Informasjonskapslene hjelper oss med å identifisere de mest nyttige sidene og de mindre besøkte sidene for å forbedre nettstedet vårt. En informasjonskapsel gir oss på ingen måte tilgang til datamaskinen din eller annen informasjon om deg, annet enn dataene du velger å dele med oss. Du kan velge å godta eller avslå informasjonskapsler. De fleste nettlesere aksepterer automatisk informasjonskapsler, men du kan vanligvis endre nettleserinnstillingene for å avvise informasjonskapsler hvis du ønsker det.

Hvordan definerer denne personvernerklæringen «personopplysninger»?

«Personopplysninger» betyr informasjon som identifiserer deg eller som med rimelighet kan brukes til å identifisere deg og som sendes til og/eller samles inn av nettstedene til Ceuta Healthcare og behandles av Ceuta Healthcare i en tilgjengelig form. Eksempler på personopplysninger er navn, adresse, e-postadresse og telefonnummer.

Hvordan vi behandler dine opplysninger og henvendelser
Vi kan samle inn personopplysninger under «Kontakt oss» på nettstedet vårt. Dette for å gjøre det mulig for oss å svare på dine spørsmål om produkter, generelle temaer eller kvalitet.

Din forespørsel og din personlige informasjon vil bli rettet til Ceuta Healthcare Limited, kundeservice for Storbritannia – Storbritannia og Nord-Irland, regulatoriske partnere, Foundation Consumer Healthcare, LLC, produktets eiere og leverandører, samt eventuelt relevante forhandlere som du kan ha kjøpt produktet av – for å kunne behandle og løse spørsmålet ditt.

Når det gjelder forespørslene som har kommet fra utenfor Storbritannia, vil dine personopplysninger bli sendt til Ceuta Healthcare Limited, kundeservice i Storbritannia. Vi vil videreformidle informasjonen din til den relevante Ceuta Healthcare Alliance-distributørpartneren som håndterer distribusjonen av varemerket Breathe Right i ditt land, Foundation Consumer Healthcare, LLC, produktets eiere og leverandører, samt eventuelle relevante forhandlere som du kan ha kjøpt produktet av – for å kunne behandle og løse spørsmålet ditt.

Dette nettstedet inneholder lenker til de andre landspesifikke nettstedene til Breathe Right, samt forhandlernes nettsteder. Vi administrerer de landspesifikke nettstedene til Breathe Right, og denne personvernerklæringen dekker disse nettstedene. Vi er ikke ansvarlige for personvernreglene eller praksisen til tredjepartenes (forhandlere) nettsteder, og du bør sende inn egne forespørsler angående dem. Din bruk av Ceuta Healthcare-nettsteder er underlagt denne personvernerklæringen og de relevante vilkårene, betingelsene og ansvarsfraskrivelsene for det aktuelle nettstedet («Bruksvilkår»). Ceuta Healthcare er ikke ansvarlig for personvernreglene eller praksisen til tredjepartenes nettsteder.

På hovedsiden til nettstedet vårt har vi en lenke til andre Breathe Right-markeder som de landbaserte nettstedene til Japan, Australia, New Zealand og EU- og ikke-EU-land. Vi overfører kun personopplysningene dine til partnermarkedene våre i form av svar på en spesifikk forespørsel om informasjon, eller assistanse fra deg – for å behandle og løse et spørsmål du har stilt.

Denne personvernerklæringen forklarer hvordan vi håndterer personopplysningene du oppgir til oss på nettstedene kontrollert av Ceuta Healthcare. Vi er forpliktet til å sikre at informasjonen din er trygg for å forhindre uautorisert tilgang eller avsløring, vi selger eller leier ikke ut dine personopplysninger til tredjeparter.

Ved å bruke Ceuta Healthcare-nettstedet godtar du at vi samler inn og bruker dine personopplysninger på den måten som er beskrevet i denne erklæringen.

Hvordan kan jeg kontakte Ceuta Healthcare?

Hvis du har spørsmål om bruk, endring eller sletting av personopplysninger som du har gitt oss, eller hvis du ønsker å velge bort fremtidig kommunikasjon fra en Ceuta Healthcare-virksomhet, vennligst kontakt oss ved å klikke på Kontakt oss-lenken på dette nettstedet eller ved å sende oss en e-post på CS@ceuta-international.com

Avbestillinger
Hvis du ønsker å trekke tilbake opplysningene dine, vennligst send oss en e-post med fullt navn og adresse. Alternativt skriv til oss på: Ceuta Healthcare limited, Hill House, Richmond Hill, Bournemouth, Dorset BH2 6HS England.

Hvordan kan jeg vite om Ceuta Healthcare har oppdatert denne erklæringen?

Ceuta Healthcare forbeholder seg retten til å endre denne personvernerklæringen uten forvarsel for å gjenspeile teknologiske fremskritt, juridiske og regulatoriske endringer og god forretningspraksis. Hvis Ceuta Healthcare endrer sin personvernpraksis, vil en ny personvernerklæring gjenspeile disse endringene, og ikrafttredelsesdatoen for de reviderte personvernreglene vil bli angitt i dette avsnittet. Denne personvernerklæringen ble sist oppdatert i juli 2022 og trer i kraft fra den datoen.

This site is registered on wpml.org as a development site.