Skip to main content

Ofte stilte spørsmål

Har du spørsmål? Pust dypt inn – vi har svar.

Hva er Breathe Right® nesestrips?

Breathe Right® nesestrips er fleksible fjærlignende plastre som forsiktig løfter og åpner nesen/neseborene for forbedret neseluftstrøm, og som hjelper deg å puste bedre. Breathe Right® nesestrips er medikamentfrie og fungerer ved å åpne nesen umiddelbart for å lindre tett nese, noe du kan føle med en gang.

Er Breathe Right® nesestrips medikamentfrie?

Ja! Breathe Right nesestrips er en medikamentfri måte å lindre tett nese på.

Hvor kan jeg kjøpe Breathe Right® nesestrips?

Breathe Right® nesestrips finner du i avdelingen for sovehjelpemidler, eller hoste- og forkjølelseslindring hos ditt nærmeste apotek eller nettapotek. Finner du ikke Breathe Right® nesestrips i hylla? Be en ansatt om å hjelpe deg med å finne dem!

Hvordan fungerer Breathe Right® nesestrips?

Breathe Right® nesestrips er unikt konstruert med fleksible «fjærlignende» plastre som forsiktig fester seg til området rett ovenfor stedet der neseboret ditt utvider seg. Når plastrene prøver å rette seg tilbake til sin opprinnelige form, løfter de forsiktig neseveggene, åpner nesen og gir umiddelbar lindring.

Hvordan skal jeg påføre Breathe Right® nesestrips?

Hvordan skal jeg påføre Breathe Right® nesestrips?
Vi er glade for at du spurte! Følg trinnene nedenfor for å påføre stripsen.

Rengjør huden
Limet vil ikke feste seg ordentlig til våt, fet eller fuktig hud, så vask og tørk nesen godt før påføring.

Størrelsen er viktig
Nei, virkelig. Stripsene våre kommer i to ulike størrelser og varianter, tilpasset normal og sensitiv hud. Dette gjør at du enkelt kan finne den perfekte stripsen for deg.

Plassering er avgjørende
Plasser den selvklebende siden av stripsen rett overfor stedet der nesen din utvider seg.

Pust rolig
Gni forsiktig stripsen for å feste den på nesen. Pust dypt inn. Du vil umiddelbart kjenne at det blir lettere å puste.

Fjerning
Vask ansiktet med varmt vann i 10 sekunder, løft deretter forsiktig hver side av stripsen og fjern den. Ta‑da!

Hvordan vet jeg hvilken størrelse Breathe Right® nesestrips som passer meg best?

Som regel anbefaler vi små/medium nesestrips til barn og voksne med små neser, og store nesestrips for voksne med en større nese.

Finn din perfekte strips

Kan jeg klippe Breathe Right® nesestrips i to for å få dem i riktig størrelse?

Nei. Klipping av Breathe Right® nesestrips vil ødelegge funksjonaliteten til produktet og kan redusere effekten. Vi tilbyr nesestrips i flere størrelser, så hvis stripsen er for stor kan vi anbefale å prøve ut strips i en mindre størrelse.

Hvem kan ha nytte av Breathe Right®, og når burde man bruke nesestrips?

Fordelene med Breathe Right nesestrips – mer luft, bedre pust – er ikke begrenset til tett nese forårsaket av sesongmessige allergier, eller tett nese om natten. Tvert imot! Breathe Right® nesestrips kan hjelpe deg å puste bedre ved ehver anledning, uavhengig av årsak. Breathe Right® nesestrips åpner nesen forsiktig slik at luften vil strømme lettere gjennom nesen. Enten du bruker dem for generell helse og velvære, avslapning eller under rolig mosjon, vil Breathe Right® nesestrips hjelpe deg å puste bedre når som helst og hvor som helst!

Hvordan fungerer Breathe Right® nesestrips mot nesetetthet?

Nesetetthet – enten forårsaket av forkjølelse eller allergi – begrenser den den lille åpningen i nesen, noe som gjør det vanskeligere å puste gjennom nesen. Breathe Right® nesestrips utvider neseborene, hjelper deg å ta luft lettere inn og gir umiddelbart lindring.

Kan Breathe Right® nesestrips hjelpe mot snorking?

Når du lider av nesetetthet, absolutt! Breathe Right nesestrips har vist seg å umiddelbart lindre tett nese om natten. Ved å åpne nesen for mer luft, vil Breathe Right® nesestrips gi umiddelbar lindring og hjelpe til med å gjøre snorking til en fjern vond drøm.

Hvis du mistenker at snorking er et symptom på en alvorlig tilstand, som søvnapné, bør du kontakte legen din. Breathe Right® nesestrips er ikke egnet til å behandle søvnapné.

Kan Breathe Right® nesestrips virkelig hjelpe meg med å sove bedre?

Ja, det kan de! Bedre pust betyr bedre søvn. Selv små pustevansker kan føre til slingring og vending, urolig eller forstyrret søvn, hyppig våkning eller tretthet om morgenen. Breathe Right® nesestrips åpner nesen din, og hjelper deg å ta inn luft lettere.

Hvordan hjelper Breathe Right® dem som lider av avviket skillevegg?

Millioner av mennesker lider av skjev skillevegg – en bøyning i brusken eller beinet som skiller neseborene inne i nesen. Symptomer er blant annet blokkering av luftstrømmen gjennom ett eller begge neseborene, søvnvansker, kronisk nesetetthet og høylytt pusting eller snorking. Til tross for at Breathe Right® nesestrips ikke bør betraktes som et alternativ til kirurgisk korreksjon, kan de bidra til å forbedre luftstrømmen gjennom nesen, slik at det blir lettere å puste. Enda bedre? De kan gi lindring umiddelbart lindring av tett nese.

Hvem kan bruke Breathe Right® nesestrips?

Så godt som alle kan bruke Breathe Right nesestrips! Breathe Right® er trygg for voksne, og fordi den er medikamentfri, er de mindre størrelsene egnet for barn over 5 år. Vår gjennomsiktige/transparente strips er egnet for sensitiv hud. Så det er trygt å bruke dem – hvem du enn er, hvor enn du er!

Hvem bør ikke bruke Breathe Right® nesestrips?

Barn under 5 år eller personer med lateksallergi bør ikke bruke Breathe Right® nesestrips. Emballasjen er forseglet med naturgummilateks som kan forårsake allergiske reaksjoner. Ved produksjon av strips har det blitt brukt lim av medisinsk kvalitet. Ikke bruk på sår, solbrent-, irritert- eller ødelagt hud.

Er Breathe Right® nesestrips trygge for barn?

Ja, Breathe Right nesestrips er trygge for barn over 5 år. Den minste størrelsen er best egnet til barns ansikt. Vi anbefaler at småbarnsforeldre hjelper til med påføring og fjerning av stripsene.

Lager dere fortsatt Breathe Right® nesestrips for barn?

Selv om vi ikke lager barnespesifikke Breathe Right® nesestrips, er våre små strips godt egnet for barn. Breathe Right® nesestrips er trygge for barn fra 5 år og oppover (det anbefales at småbarnsforeldre hjelper til med påføring og fjerning av stripsene).

Se våre detaljer om hvordan du påfører og fjerner Breathe Right® nesestrips.

Hvordan skiller Clear* Breathe Right® nesestrips seg fra Original* strips?

Breathe Right® Clear/Transparent/Sensitive * nesestrips fungerer på samme måte som våre Original/Beige/Classic* nesestrips gjør.

Materialene som har blitt brukt er imidlertid litt forskjellige. Materialet til Original/Beige/Classic er mer porøst – når stripsen tas ut av emballasjen og utsettes for luft, aktiveres limet slik at konsistensen endrer seg og stripsen blir klebrig. Clear/Transparent/Sensitive fungerer på motsatt måte. Materialet er ikke-porøst og hindrer luften i å nå limet, noe som gjør det lettere å fjerne etter bruk. Så hvis du har tørr eller sensitiv hud, er Clear/Transparent/Sensitive strips sannsynligvis den perfekte matchen for deg!

* om de kalles Original/Beige/Classic, avhenger av landet de selges i, men er alle det samme produktet

* om de kalles Clear/Transparent/Sensitive, avhenger av landet de selges i, men er alle det samme produktet

Hvor lenge kan jeg bruke Breathe Right® nesestrips?

Breathe Right® nesestrips kan brukes daglig. Ikke bruk i mer enn 12 timer om dagen. Hvis det oppstår utslett eller hudirritasjon, avbryt bruken. Hver strips er kun til engangsbruk – ikke påfør på nytt; bruk en fersk strips.

Hva er den beste måten å fjerne Breathe Right® nesestrips på?

Vask ansiktet med varmt vann i 10 sekunder, løft deretter forsiktig hver side av stripsen og fjern den. Forsiktig er stikkordet her! Sakte og stødig vinner løpet. Du kan også fjerne den mens du dusjer.

Vil den etterlate et merke på nesen min etter at jeg har fjernet den?

Fjern alltid Breathe Right® nesestrips mens du vasker ansiktet med varmt vann eller dusjer. Fjern stripsen alltid forsiktig.

Det kan oppstå en reaksjon på påføringsstedet som rødhet, irritasjon, smerte, hudpilling eller blødning. Overfølsomhetsreaksjoner inkludert utslett, kløe og hevelse kan oppstå ved bruk av nesestrips. Hvis dette skjer, avbryt bruken.

Kan jeg bruke den samme nesestripsen mer enn én gang?

Breathe Right® nesestrips er kun til engangsbruk. Ikke bruk dem på nytt, da limet ikke er laget for flergangsbruk. Breathe Right® nesestrips bør ikke brukes i mer enn 12 timer av gangen.

Inneholder Breathe Right® nesestrips lateks?

Breathe Right® nesestrips er laget med et lim av medisinsk kvalitet. Emballasjen til produktet inneholder naturgummilateks som kan forårsake allergiske reaksjoner hos mottakelige personer. Personer med lateksallergi bør ikke bruke Breathe Right® nesestrips.

Inneholder Breathe Right® nesestrips gluten?

Breathe Right® nesestrips inneholder ikke gluten.

Går Breathe Right® nesestrips ut på dato?

Alle Breathe Right® nesestrips-produkter har en utløpsdato på emballasjen.

Medikamentfrie
og trygge å bruke sammen
med medisiner

Pust bedre,
sov bedre

Bidrar til å redusere snorking
for en bedre natts søvn

Klinisk bevist
å lindre
nesetetthet

Lindrer nesetetthet
forårsaket av forkjølelse

Lindrer
nesetetthet

Pust bedre,
føl deg bedre

Få mer luft
Bedre pusting starter hos oss

This site is registered on wpml.org as a development site.